Första sidan Våra tjänsterKontakta oss Referenser
 
 
 
Stora och små projekt
Vi på Bornesparr hjälper både privatpersoner och entrepenörer att nå sina mål. Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster såsom målning, tapetsering, underarbeten och slutfinish.
Tack vara en gedigen erfarenhet av både material och genomförandet så kan vi alltid hitta den optimala vägen till ett genomarbetat och prisvärt resultat.
Hör av dig till oss för att få mer information om våra tjänster, hur vi kan hjälpa dig och för att snabbt och enkelt få en offert, och till dig som privatperson hjälper vi självklart till med ROT avdrag.
Vi har som mål att alla våra kunder ska vara nöjda kunder, och vi hoppas att även du snart ska bli en lika nöjd kund som våra tidigare.
 
   
   
   
Underarbeten
Ett väl utfört underarbete är många gånger det som är viktigast utav allt, har du själv stått och rivit tapeter, spacklat och slipat så vet du att det krävs ett vant handlag för att snabbt och effektivt nå ett tillfredställande resultat, att anlita en erfaren hjälp är väldigt tidseffektivt.
Rivning, spackling, slipning och allt vad det innebär att förbereda ett arbete erbjuds utav oss. Behöver det även göras konstruktionsförändringar, nya ytskikt, nya väggar etc. så har vi och våra samarbetspartners alltid en lösning. Hör av er till oss för mer information.
 
   
   
   
Målning
Vilken färg, vilken pensel, vilken roller och hur ska man göra för att snabbt nå ett perfekt resultat? Vi vet svaren på alla de frågor och använder oss enbart av de bästa material för att ditt projekt ska nå ett tillfredställande resultat. Vi erbjuder målning av både stora och små ytor, inomhus samt utomhus.
Har du något du behöver få målat, litet som stort, kontakta oss för mer information och offert.
Vi utför Målerier, Färgsättning, Brandskyddsmåleri och Våtrumsmåleri m.m.
 
   
   
   
Tapetsering
Är det svårt med mönsterpassning? Behöver du hjälp med att tapetsera litet som stort? Hör av dig till oss för att få proffisionell hjälp med din tapet. Vi hjälper dig med allt från att utföra underarbeten, välja tapet, tapetseringen och kan även erbjuda ett stort utbud av tapeter. Låt oss hjälpa dig med att färgsätta ett rum, litet som stort. Kontakta oss för mer information och offert.
 
   
   
   
Och mycket mycket mer...
Här ovan kan du läsa lite om de tjänster vi erbjuder, men vi har mycket mer att erbjuda. Brandskyddsmåleri, fönsterrenovering, fasadtvätt och mycket mer. Har du något du behöver hjälp med, tveka inte att kontakta oss och låt oss berätta hur vi kan hjälpa dig. Alltid till ett mycket konkurenskraftigt pris och med absolut högsta kvalitet på utfört arbete. Vårt mål är att alla våra kunder ska vara nöjda kunder, och vi hoppas att även du snart ska bli en lika nöjd kund som våra tidigare.
 
   
   
 
 
 
 

Bornesparr Måleri AB | Org.nr 556904-9140 | 070-892 24 27 | info@bornesparr.se | Måleriet med hjärtat i Göteborg

© Bornesparr Måleri AB
För mer information, kontakta info@bornesparr.se