Första sidan Våra tjänsterKontakta oss Referenser
 
 
 

Referenser
För att få en inblick i hur vi arbetar samt vad vi kan hjälpa er med så är det enklast att kontakta oss direkt, men för att ge er en bild av hur Bornesparr Måleri AB har hjälpt kunder redan tidigare så har vi fått möjligheten att dela med oss av några referenser från våra tidigare kunder.

Vill du lämna en referens eller ett omdömme efter att ha anlitat oss, skicka gärna ett e-post märkt med "Referens" till oss på info@bornesparr.se. Tack på förhand...

 
   
   


Jag har haft glädjen att få hjälp av Thomas Bornesparr vid ett antal tillfällen under de senaste åren.

Det har handlat om såväl utvändig målning på ett äldre hus men även invändig renovering med såväl målning som tapetsering. Jag uppskattar det fina jobb som Thomas gör. Thomas är mycket kompetent och noggrann i sitt utförande. Han är intresserad av att kunden blir nöjd med hans arbete.

Jag ser fram emot att få anlita Thomas vid fler tillfällen och kan verkligen rekommendera honom.

Birgitta Rundberg

 
   
   


Thomas hjälpte oss att bredspackla och måla såväl väggar som tak. Resultatet blev fantastiskt, före utsatt tid samt billigare än vad Thomas hade estimerat.

Skillnaden mot andra hantverkare än finishen som Thomas lämnade efter sig, detaljer som många andra hade missat gjorde Thomas vilket till följd att helhetsintrycket blev något utöver det vanliga.

Jag kan rekommendera Thomas till alla om man söker en kompetent målare.

Christian Berg

 
   
   
   
 
 
 
 

Bornesparr Måleri AB | Org.nr 556904-9140 | 070-892 24 27 | info@bornesparr.se | Måleriet med hjärtat i Göteborg

© Bornesparr Måleri AB
För mer information, kontakta info@bornesparr.se